JOGA SOBA OD PONEDELJKA SAMO ONLINE

Dragi vsi. Zaradi novih ukrepov ponovno zapiramo naša vrata. 🙁

Od ponedeljka, 19.10., prehajamo na online vadbo (live in posneto) preko Zoom aplikacije. Iskreno upamo, da online ne bo izgovor, da prenehate – ampak priložnost, da še naprej skrbite za svoje fizično in mentalno zdravje.  

Kljub vsem ukrepom lahko za zdaj sprejememo 2 osebi v studio v času vadbe. Vsi, ki si želite še naprej vaditi v Joga sobi vas vabimo, da nam sporočite na katero uro bi prišli (pripišite datum!) in nam pošljite email na joga.soba@gmail.com z naslovom / subject – prijava joga v studiu. Še vedno pa se morete prijaviti tudi v Studionaut! Istočasno vas obveščamo, da boste tisti, ki boste na vadbi v fizičnem studiu, vidni na posnetku.

Na vadbo se normalno (kot do zdaj) prijavite preko programa Studionaut. 10 minut pred vadbo boste na vaš email dobili povezavo za dostop do vadbe preko aplikacije.
VSI PRIJAVLJENI lahko delate z nami v živo ali po posnetku, ki ga dobite in si ga bo mogoče ogledati naslednje 4 dni.  

Kako si ustvariti Joga sobo doma? Vem, težko in drugače je (tudi za nas). A ostani odprt-a za novo izkušnjo. Tudi to je JOGA. 
Če se le da odrolaj blazino tam, kjer si lahko sam-a in te nihče ne moti. Zadaj si cilj – vadil-a bom vsak dan / 2x na teden / zdržal-a bom celotno uro vodene vadbe preko Zooma, ne glede na notranje monologe. In uala! Ratalo ti je. 🙂
Ne samo, da si naredil-a nekaj zase, tudi za nas. Taka podpora nam bo še kako prišla prav.

Delite vašo domačo vadbo z nami na Instagramu ali Facebooku.
Sporočite nam kako vam gre in kako vas lahko “iz daljave” podpremo. #jogadoma

***************************************************

Kako sodelovati v dogodkih preko Zooma:

  1. Naložite si Zoom preko brskalnika: www.zoom.us. V kolikor si aplikacije ne naložite, ob kliku na povezavo lahko izberete možnost povezave preko brskalnika.
  2. Na povezavi www.zoom.us/test lahko predhodno preverite delovanje vašega mikrofona in kamere. To naredite tako, da kliknete Join 
  3. Če se vam zgodi, da zaradi slabe internetne povezave ‘padete ven’, se vrnete z istim linkom, s katerim ste se povezali na začetku. Enako naredite v primeru drugih  tehničnih izzivov na vaši strani.
  4. Prosimo vas, da med dogodkom svoj mikrofon in kamero uravnavate sami. Predvsem bodite pozorni, da mikrofon utišate (mute), ker tako omogočite nemoteno vadbo.
  • Kratka navodila za sodelovanje v dogodkih preko Zooma so tukaj
  • Predlagamo, da se dogodkov udeležite na računalniku (ne na aplikaciji), ker boste imeli tako boljši pregled nad dogajanjem v spletni sobi; pa tudi priključite se lahko direktno preko ustvarjene povezave (brez gesel).
  • Če se priključite preko zoom aplikacije, potem bo zoom poleg ID-številke zahteval tudi geslo (ki je zaenkrat specifično za vsak dogodek in brez njega v tem trenutku na žalost ne gre) – lašje je preko klika na povezavo zgoraj v mailu.
  • Če imate samostojen mikrofon ali slušalke z mikrofonom, ga/ jih pred klikom na link za vstop v spletno konferenčno sobo priklopite. Namig: za slušalke lahko (velja zlasti pri prenosnikih) uporabite tudi slušalke za mobitel. Če se boste priklopili s prenosnim računalnikom, zadostuje tudi mikrofon, ki je vgrajen v prenosni računalnik
PRETEKLE OBJAVE