Novi člani


Uvod v svet joge – tvoja 4 tedenska pot 86 EUR (več INFO)
14 dni neomejen obisk 35 EUR


Mesečna karta

velja 1 mesec od prvega obiska

4 obiski 40 EUR
8 obiskov 60 EUR
neomejen obisk 100 EUR


3-mesečna karta

velja 3 mesece od prvega obiska

12 obiskov 110 EUR
24 obiskov 170 EUR
neomejen obisk 280 EUR


Letna karta (180 obiskov)

900 EUR


Drop in

1 obiski 15 EUR
1 obisk sobota 15 EUR / 1 obisk sobota zunanji 20 EUR
2 obiska sobota 20 EUR (akcija velja samo za tiste, ki imate aktivno karto v Joga sobi)


Joga 1 na 1

Po dogovoru. Pišite nam na joga.soba@gmail.com oz. pokličite na 040250777 za povpraševanje. Individualne ure trajajo 60 minut. Zdravljenje se dogaja na vseh nivojih, fizično telo je tisto najbolj oprijemljivo. Asane (jogijski telesni položaji) so vsestransko uporabne in učinkovite metode za dobro počutje. Privatne ure vsebujejo individualno sestavljen program, fizično naravnavanje (dotik in poravnavo v položaj) – za to, da harmonično poravnamo telo, um in dih.


Pogoji

Covid-19 regulativa: V primeru zaprtja notranjih prostorov vezano na navodila NIJZ, bomo poskrbeli, da se bodo v času ukrepov omogočile online vadbe in s tem unovčenje veljavnih kart. Denarja ne vračamo.

Učinki joge se pokažejo ob redni praksi in skozi daljše časovno obdobje. Zato vam ponujamo ugodnejše pakete, če se odločite za 3 mesečno karto. S plačilom si zagotovite mesto na uri. Zamujene vadbe se NE prenašajo v naslednje trimesečje oz. mesec (termin lahko tekom trimesečja oz. meseca tudi zamenjate in morebitne zamujene vadbe nadomestite na kateremkoli drugem prostem terminu s pomočjo aplikacije Studionaut – zdaj je na voljo aplikacija za vaše pametne telefone, naložite si ga preko vaše trgovine – App Store, Google Play)!
Obiske prenašamo v naslednje vadbeno obdobje le v primeru bolezni ali poškodbe. V takem primeru nam pišite na joga.soba@gmail.com in nam, v primeru bolezni, priprnite zdravniško potrdilo.

Vse vadbe lahko med seboj kombinirate. Vadbam se lahko priključite kadarkoli med letom. Med prazniki in šolskimi počitnicami vadbe odpadejo oz. potekajo po spremenjenem urniku. V primeru prekinitve obiskovanja vadb, denarja ne vračamo. Vadbe niso prenoslijve na drugo osebo. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika. Joga soba je vsako leto od 31.7. – 31.8. ZAPRTA.

Na vse pakete (razen na 3 mesečne pakete) velja 10% popusta za brezposelne, upokojence in vse, ki so končali Joga soba šola program (popusti se ne seštevajo). Če ste se znašli v finančnih težavah, pa bi vseeno radi vadili jogo, nas kontaktirajte in se bomo dogovorili za popust.

Vse cene so v eurih. DDV ni obračunan na podlagi 94. člena ZDDV-1. Cenik velja od 09. 08. 2018. Računa ne izdajamo v papirnati obliki. Za plačilo boste prejeli e-mail z računom. Poslujemo brez žiga.

Plačilo je možno z gotovino na uri ali s predplačilom na TRR.


Podatki za plačilo

Celotni znesek lahko nakažete na transakcijski račun Joga soba, Anja Brenko, s.p., odprt na Intesa Sanpaolo Bank.
IBAN: SI56 1010 0004 7523 302
Prejemnik: Joga soba, Anja Brenko, s. p.
Naslov: Južna cesta 6, 6310 Izola
SWIFT: BAKOSI2X
Koda: EDUC
Namen: ime in priimek